juliol, 2017

19jul17:00- 21:00Vine a donar sang!17:00 - 21:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

El proper dimecres 19 de juliol, de 17 a 21h, a l’Espai Jove La Fontana podràs venir a donar sang abans de marxar de vacances! L’estiu és un dels períodes més crítics de tot l’any en les reserves de sang. Tal i com ens expliquen des del Banc de sang i teixits, hi ha molts motius de pes per fer-ho:

  1. Perquè les reserves baixen com més ens acostem als mesos d’estiu: tothom marxa de vacances i hi ha menys donacions
  2. Perquè les malalties i la necessitat de sang no fan vacances: hi ha milers de persones als hospitals ingressades durant l’estiu que necessitaran sang
  3. Perquè segons on vagis de vacances, pot ser que no puguis donar fins al cap d’1 mes, si és fora d’Europa, o de 6 mesos, si el país que has visitat està en la zona de risc de la malària o d’altres malalties infeccioses per a les quals es recomana esperar un cert temps abans de tornar a donar.
  4. Perquè pot ser que quan decideixis marxar de vacances no faci prou temps perquè puguis tornar a donar sang, però sí que puguis donar plaquetes o plasma si també n’ets donant.
  5. Perquè t’hi pot acompanyar algun membre de la teva família, si està de vacances, i pots transmetre la importància de fer un gest així al teu entorn.

T’animes? El proper dimecres 19 de juliol, de 17 a 21h, a l’Espai Jove La Fontana podràs venir a donar sang! Aquí pots consultar  si compleixes els requisits per donar sang, així com els nivells de reserva del teu grup sanguini.

 

Data i hora

(Dimecres) 17:00 - 21:00

Organitzador

Banc de Sang i Teixits