maig, 2017

11mai20:00- 21:00Taller de maquillatge!20:00 - 21:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

L’Aquí t’escoltem de l’Espai Jove La Fontana organitza un taller de maquillatge durant els mesos de maig i juny, cada dimarts a partir del 16 de maig de 18h a 19.45h. Com totes les activitats de l’Aquí t’escoltem, el taller està dirigit a persones joves de 12 a 20 anys, i és gratuït. Per a apuntar-t’hi cal que facis la inscripció omplint aquest formulari i portant-lo a l’Espai Jove La Fontana de dilluns a divendres de 17 a 20h.

Dinàmiques grupals per a que tu i altres joves com tu reflexioneu sobre emocions, sexualitat, relacions… Consulta aquí les activitats que tenim preparades!

Descarrega’t el formulari d’inscripció aquí.

 

Què és l’Aquí t’escoltem?

Tens entre 12 i 20 anys? Estàs fet/a un embolic o desanimat/da? Et preguntes si el que et passa és normal? Necessites un canvi però no saps per on començar? Vols participar en activitats on aprendre més sobre tu mateix, guanyar en autoestima, compartir experiències amb altres joves…? A La Fontana tenim el que necessites, el servei “Aquí t’escoltem”! Reflexionarem conjuntament i et donarem suport per fer front a allò que et preocupa: família, parella, amics, sexualitat, drogues, orientació sexual, confusió, ansietat, dificultats amb l’alimentació…

Consulta tota la info a la pàgina del projecte.

Data i hora

(Dijous) 20:00 - 21:00

Organitzador

Aquí t'escoltem Espai Jove La Fontana