febrer, 2017

17feb18:00- 20:00Projecció "Són bojos, aquests catalans?"18:00 - 20:00 Tipus d'activitat:Projeccions,Altres activitats

Detalls

En el marc del Calendari singular, l’Espai Jove La Fontana celebra el Dia de la llengua materna d’enguany amb la projecció del documental “Són bojos, aquests catalans?”, de David Valls, el proper divendres 17 de febrer a les 18h.

Sinopsi

Alina Moser, una noia alemanya que fa poc que viu a Catalunya, que parla català i no entén el castellà, va decidir voltar al febrer amb furgoneta per conèixer de primera mà el país on havia decidit de viure i la situació de la seva llengua. Aquest és el punt de partida del documental Són bojos, aquests catalans!?, una ‘roadmovie’ realitzada per Zeba Produccions que ha viatjat amb l’Alina per Catalunya, Andorra, la Franja de Ponent i Catalunya Nord.

El documental parteix d’una idea del lingüista David Valls, realitzada per Zeba Produccions, i s’ha finançat per mitjà d’una campanya de micromecenatge, amb el suport de la Plataforma per la Llengua i Tallers per la Llengua, i la col·laboració del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) i el Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Calendari singular

Aquest projecte té l’objectiu de celebrar i commemorar els dies del calendari de dies mundials i altres dates assenyalades destacables des d’una perspectiva transformadora, crítica i jove. En aquest sentit, s’organitzen diferents activitats com exposicions, xerrades, documentals, tallers o altres iniciatives similars per tal d’aportar coneixement i reflexió. Aquí trobaràs més informació sobre el projecte i les properes dates!

Data i hora

(Divendres) 18:00 - 20:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana