juny, 2017

22jun19:00- 21:00Lectura "Veus desplaçades". Salvant vides al Mediterrani19:00 - 21:00 Tipus d'activitat:Espectacles,Xerrades/Tallers

Detalls

«Desplaçades. Moltes vegades desplaçades, a través de diferents fronteres, superant diferents camins i seguint endavant. Desplaçades i també moltes vegades silenciades, ignorades i menystingudes. Per això les recuperem, per fer d’altaveu del seu valor i poder!»

El proper dijous 22 de juny a les 19h, a l’Espai Jove La Fontana acollim una lectura dramatitzada de “Veus desplaçades”, les cartes escrites entre el novembre de 2016 i el febrer de 2017 per les persones residents al camp de Lagkadikia, nord de Grècia, dins del projecte “What do you want to tell to Europe?” (Què li diries a Europa?). El col·lectiu Where Is The Life? va crear un espai segur on poder expressar lliurement els sentiments, plasmar pensaments i canalitzar emocions a través de dibuixos i escrits. A partir d’aquí, va llançar una pregunta a l’aire: ¿Què li diries a Europa?
Where is the life? (Ayna al Hayat?) és un projecte autogestionat que neix el juny de 2016 al camp de Lagadikia,de la mà d’un grup de persones voluntàries independents provinents generalment de l’Estat espanyol. Des de març de 2017 estan ubicats a la ciutat de Tessalònica on hi realitzen activitats, tallers, classes i excursions amb grups d’adolescents, joves i infants desplaçats per conflictes bèl·lics, demandants d’asil a Grècia.

Salvant vides al Mediterrani
Després de la lectura, a les 20h, comptarem amb en Bernat Buj, patró de vaixell que ha viscut l’experiència de ser voluntari al mediterrani amb Proactiva Open Arms que ens explicarà sense filtres la realitat que ha vist i la seva visió de la gestió de les institucions europees envers aquest drama.

Aquestes activitats s’emmarquen dins del cicle «Juny amb les persones refugiades» a La Fontana.

Data i hora

(Dijous) 19:00 - 21:00

Organitzador

WhereIsTheLife? I EJLF