abril, 2017

28abr - 29abr 2821:30abr 29Jam i micro obert: The Ineptes Blues Band21:30 - 0:30 (29) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

T’apassiona la música i el teu hàbitat natural són els escenaris? Doncs estàs de sort perquè el proper divendres 28 d’abril de 2017 a les 21h l’auditori de l’equipament acollirà una gran jam i micro obert musical!

Començarem la vetllada amb The Ineptes Blues Band, que trencaran el gel amb el seu blues rock i dinamitzaran la jam. A partir de llavors, l’escenari serà de tothom qui vulgui participar-hi! Hi ha bateria, amplis per guitarres i baix i equip de veus i micros per a vents. Si tens algun altre instrument, però, també hi ha lloc per tu, només cal que ens ho consultis!

 

Vull participar-hi! Què he de fer?

Només cal que ens escriguis un mail a espaijove@lafontana.org per a que ens assegurem que tothom tingui una estoneta per tocar. Simplement explica’ns quin instrument toques.

Aquest cop no podré venir… es repetirà?

La nostra idea és fer jams i micros oberts musicals de manera regular. De fet, a l’espai de trobada acollim cada mes un micro obert, o bé de rap o bé genèric. Aquest cop hem fet un pas endavant, oferint un escenari equipat amb bateria i preparat per a altres instruments i sonoritzat professionalment. És per això que et convidem a participar, sumar-t’hi i animar altres músics per a que vinguin i facin créixer el projecte!

Data i hora

28 (Divendres) 21:30 - 29 (Dissabte) 0:30

Organitzador

Espai Jove La Fontana