maig, 2017

20mai16:00- 19:30Festival de la diversitat!16:00 - 19:30 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

El Festival de la Diversitat és un esdeveniment que pretén treballar el respecte cap a la diversitat amb els infants i joves de la ciutat, amb l’objectiu de sensibilitzar vers aquesta temàtica amb dinàmiques i activitats vivencials, i visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

Per aconseguir aquests objectius, el dissabte 20 de maig el Consell de la Joventut de Barcelona  organitza una sèrie d’activitats i tallers adreçats a grups d’infants i joves d’entre 6 i 18 anys, procedents d’entitats juvenils i que, per tant, participin de la jornada acompanyats per educadors/es de la pròpia entitat.

El Festival s’inclou en el conveni que el Consell de la Joventut de Barcelona té amb l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona i ha estat organitzada en el marc d’un Grup de Treball en el que hi han participat Escoltes Catalans, la Federació Ecom, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Joventuts d’Unitat Progressista de la ONCE i l’Assemblea per la Diversitat. També hi col·laboren altres entitats que dinamitzaran diverses activitats, com l’Associació Catalana per la Integració del Cec, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut,  l’Associació Discapacitat Visual B1B2B3 o la comissió jove de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

INSCRIPCIONS: Per poder participar de les activitats del festival de la diversitat, cal que us apunteu a través d’aquest formularifins dijous 18 de maig.

Consulta tota la programació al web del CJB.

Data i hora

(Dissabte) 16:00 - 19:30

Organitzador

Consell de la Joventut de Barcelona