març, 2017

24mar20:00- 22:00Concert-recital de poemes de Patricia Heras20:00 - 22:00 Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

La poesia pot ser, com deia Celaya, una arma carregada de futur. Així ho creuen Gemma Sainz i Francesc Rodríguez, que ens portaran un projecte molt especial per celebrar el dia de la poesia enguany: “Canciones muertas”, un concert-recital que posa música a la poesia de Patricia Heras. En Francesc i la Gemma van conèixer la Patricia com moltes altres persones, a través del documental “Ciutat morta” de Metromuster, on s’investigaven els escàndols i les vulneracions de drets en el cas 4F, que van acabar amb el suïcidi de la jove Patricia Heras, condemnada per un crim que no havia comès.

Durant la seva estada a la presó la Patricia va escriure un poemari que va anomenar “Poeta muerta”. En aquests poemes percebem la personalitat, el talent, la sensibilitat i la capacitat d’expressió d’una persona que tenia molt a dir. És per això que, amb “Canciones muertas” (nom que fa referència al títol del seu poemari), Gemma Sainz i Francesc Rodríguez volen reivindicar la seva figura i mantenir viva la seva poesia per tal de contribuir a que les paraules de la Patricia no caiguin en l’oblit.

A l’Espai Jove La Fontana hem volgut convidar-los pel dia de la poesia, divendres 24 de març de 2017, a les 20h, per gaudir dels poemes musicats de la Patricia Heras i celebrar el poder de la poesia com a eina de reivindicació i transformació.

L’entrada és gratuïta!

Segueix l’esdeveniment al Facebook aquí.

Data i hora

(Divendres) 20:00 - 22:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana