Estrena del llargmetratge "Ocho" de Xavier Miralles

Cinema a l'Espai Jove La FontanaTotem Producciones, productora independent formada per joves estudiants de comunicació audiovisual, presenta el seu primer llargmetratge “Ocho” escrit i dirigit per Xavier Miralles. “Ocho” explica la història de la Clara (Rafaela Rivas), una noia jove que acaba de passar per una dura situació que ha marcat la seva vida. Juntament amb els seus amics decideixen llogar una casa de vacances allunyada de la ciutat per a passar un temps junts i intentar ajudar-la a superar la seva crisis personal. El que no saben és que alguna cosa dolenta està a punt succeir. Alguna cosa que els posarà a prova i que canviarà les seves vides per sempre.

Data:Dissabte 25 de febrer de 2012 a les 20h.

Projectarem: Ocho

+Info: www.facebook.com/TotemProducciones